Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا از  وزارت آموزش‌وپرورش، محسن حاجی میرزایی روز چهارشنبه با حضور در دبیرستان ماندگار البرز و در جریان بازدید از پروژه عمرانی «مرمت و بازسازی موزه، مدرسه البرز»، اظهار داشت: طرح مرمت و بازسازی «موزه، مدرسه البرز»، در جهت تقویت و پویایی بیشتر مدرسه ماندگار البرز، برنامه‌ریزی و عملیاتی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: با توجه به پیشرفت کار مرمت این موزه نسبت به مرحله قبل، به نظر می‌رسد تا قبل از پایان فعالیت دولت، جمع‌بندی شده و عملیات مرمت موزه مدرسه ماندگار البرز به پایان برسد، هدف از انجام این پروژه، حمایت از دبیرستان ماندگار البرز، به‌عنوان یکی از افتخارات فضاهای آموزشی کشور است.

وی با اشاره به اینکه مهم‌ترین عامل پایداری مدارس ماندگار، حفظ کارکرد قبلی آن‌ها است، تصریح کرد: مدرسه البرز باید کارکرد آموزشی داشته باشد و در کنار کارکرد آموزشی، دانش‌آموزان استان‌ها و مدارس دیگر بتوانند از فضای این مدرسه بازدید کنند.

حاجی میرزایی با حضور در دبیرستان ماندگار البرز، از بخش‌های مختلف پروژه ساخت «موزه، مدرسه البرز» بازدید کرد و از نزدیک در روند جریان مرمت و بازسازی این بنای ماندگار قرار گرفت.

ساختمان «موزه مدرسه ماندگار البرز»، ساختمانی با قدمت بیش از ۱۴۰ سال است که تا سال گذشته به‌ صورت متروکه در مدرسه البرز واقع‌ شده بود و اکنون به دستور وزیر آموزش‌وپرورش و رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور، احیا و ۷۰ درصد کارهای مرمت و عمرانی آن انجام و باقی کارها در دست اقدام است.

دبیرستان البرز یکی از مراکز آموزشی معتبر و قدیمی شهر تهران است.  دبیرستان البرز بعد از دارالفنون به عنوان یکی از نهادهای آموزشی پرافتخار مطرح است.

برچسب‌ها مدارس دولت دوازدهم محسن حاجی‌ میرزایی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مدارس دولت دوازدهم محسن حاجی میرزایی مدارس دولت دوازدهم محسن حاجی میرزایی مدرسه ماندگار البرز مدرسه البرز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۳۳۵۹۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلس فرهنگی تهران تهیه می شود

تین نیوز

مدیرعامل شرکت توسعه فضاهای فرهنگی گفت: ایجاد شبکه خانه موزه ها و تهیه اطلس فرهنگی شهر تهران دو پروژه ای هستند که در چارچوب برنامه ریزی کلان اجرا می شوند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، سیدمحمد ناظم رضوی با تاکید بر اینکه پروژه مرمت و تبدیل به موزه «پرواز» آشیانه پرواز قلعه مرغی که اولین فرودگاه شهر تهران است را در سال گذشته آغاز کردیم، گفت: در فاز اول این پروژه بحث مرمت اضطراری مطرح است که در این راستا سازه هایی که بیش از ۱۰۰ سال قدمت تاریخی دارند و آسیب دیده اند را مرمت می کنیم. پس از تکمیل مرمت اضطراری بحث تبدیل این آشیانه به موزه پرواز را خواهیم داشت.

ناظم رضوی با اشاره به اینکه پروژه البرز لشگرک نیز یکی از پروژه هایی است که سال هاست در دستور کار شرکت توسعه فضاهای فرهنگی قرار دارد، خاطرنشان کرد: با دستور شهردار و همکاری بخش های مختلف شهرداری به خصوص در بحث های مالی، عملیات مرتبط با تکمیل فضای تجاری این پروژه به پایان رسیده است و به زودی مجموعه البرز لشگرک به بهره برداری می رسد.

وی در ادامه با تأکید بر اینکه ۲ پروژه در دستور کار شرکت توسعه فضاهای فرهنگی قرار دارد، بیان کرد: برنامه ریزی عملیاتی برای فضاهای فرهنگی شهر تهران با همکاری مرکز مطالعات، ایجاد شبکه خانه موزه ها و تهیه اطلس فرهنگی شهر تهران دو پروژه ای هستند که در چارچوب برنامه ریزی کلان برای آینده زیرساخت های فرهنگی شهر تهران اجرا می شوند.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • ایده‌های خوب دانش‌آموزان برای گره‌گشایی مشکلات استفاده می‌شود
  • تلاش برای تحویل ۱۲ هزار کلاس درس تا پایان امسال
  • نهضت «نذر مدرسه سازی» در اردبیل راه اندازی می شود
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیاز به مقاوم سازی دارند
  • تحویل ۳۰۰ کلاس درس در اردبیل تا پایان سال
  • ۶۷۰ مدرسه در استان زنجان نیازمند مقام سازی هستند
  • استانداردسازی ۱۱۰ مدرسه در چهارمحال و بختیاری
  • واگذاری کاروانسرای شاه عباسی و قلعه صمصامبه بخش خصوصی
  • ۳۶۰ باب کلاس درس در چهارمحال و بختیاری در دست احداث است
  • اطلس فرهنگی تهران تهیه می شود